1. İnek ve Keçi Yoğurtlarının Yayık Altı Ayranlarından Elde Edilen Taze ve Kurutulmuş Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 03.10.2016 - 28.12.2017, 6.961,00 TÜRK LİRASI
2. Farklı Kültür Kombinasyonu ve Süt Türlerinin Tulum Peynirlerinde Olgunlaşma ve Kalitatif Özelliklere Etkisinin Belirlenmesi
Projedeki Rolü: Yönetici
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor, 20.12.2016 - , 11,988.00 TÜRK LİRASI
3. Güney Doğu Anadolu Bölgesinde Kırmızıbiber Depolama Kalitesinin Artırılması Üzerine Araştırmalar
Projedeki Rolü: Araştırmacı
DİĞER
Tamamlandı, - , 60000 TÜRK LİRASI
4. Kahramanmaraş Piyasasında Keçi Ve İnek Sütlerinden Yapılmış Olarak Satışa Sunulan Sıkma Peynirlerinin Kimi Özelliklerinin Belirlenmesi
Projedeki Rolü: Yönetici
BAP
Tamamlandı, - , 8000 TÜRK LİRASI
Kahramanmaraş Piyasasında Keçi Ve İnek Sütlerinden Yapılmış Olarak Satışa Sunulan Sıkma Peynirlerinin Kimi Özelliklerinin Belirlenmesi
5. Salep ve İkame stabilizatörlerin Maraş Dondurmasının Teknolojik Özellikleri üzerine Etkilerinin Karsilastirilmasi
Projedeki Rolü: Danışman
BAP
Tamamlandı, - , 5200 TÜRK LİRASI
Salep ve İkame stabilizatörlerin Maraş Dondurmasının Teknolojik Özellikleri üzerine Etkilerinin Karsilastirilmasi
6. Süt Ürünlerinin Kalitesinin Artırılmasına Yönelik Olarak Laktik Asit Bakterilerinde Piruvat Katabolik Yolun Genetik Modifikasyonu
Projedeki Rolü: Araştırmacı
TÜBİTAK PROJESİ
Tamamlandı, - , 45000 TÜRK LİRASI
Süt Ürünlerinin Kalitesinin Artırılmasına Yönelik Olarak Laktik Asit Bakterilerinde Süt Ürünlerinin Kalitesinin Artırılmasına Yönelik Olarak Laktik Asit Bakterilerinde Piruvat Katabolik Yolun Genetik Modifikasyonu
7. Hayvansal ve Mikrobiyel Rennet Kullanılarak Elde Edilen Peynirlerin Kimi Özelliklerin Karşılaştırılması.
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor, 20.12.2016 - , 6,927.00 TÜRK LİRASI
8. Telemenin Üretiminde kullanilan bitkisel fermentin ve Gerçeklesen fermentasyonun karakteristik özelliklerinin belirlenmesi üzerine bir arastirma
Projedeki Rolü: Yönetici
DİĞER
Tamamlandı, - , 6000 TÜRK LİRASI
KSÜ Arastirma Fonu Bireysel Proje
9. İnek ve Keçi Yoğurtlarının Yayık Altı Ayranlarından Elde Edilen Taze ve Kurutulmuş Çökeleklerin Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor, 03.10.2016 - , 6,996.00 TÜRK LİRASI
10. Fermente Süt Ürünleri Analizlerini Gerçeklestirecek Altyapi Hazirligi
Projedeki Rolü: Yönetici
DİĞER
Tamamlandı, - , 53000 TÜRK LİRASI
11. Farklı Antibiyotiklerin Uygulandığı Sığırlardan Elde Edilen Sütlerin Yoğurda İşlenmesinde Starter Kültür Performansının Belirlenmesi.
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor, 12.05.2015 - , 7,000.00 TÜRK LİRASI
12. Farklı Oranlarda İnek ve Keçi Sütü Kullanılarak Üretilen Maraş Dondurmasında Doğal ve Sentetik Salep Kullanımının Etkisinin İncelenmesi
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Devam Ediyor, 03.10.2016 - , 6,962.00 TÜRK LİRASI
13. Pastörize ve çiğ sütten üretilen Şavak tulum peynirinin olgunlaşma sürecindeki kimi niteliklerinin belirlenmesi
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 13.05.2015 - 20.12.2016,
14. Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Bazı Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 08.12.2015 - 20.12.2016,
15. Kırmızıbiberden İsot Yapım Aşamalarının Aflatoksin Parçalanması Üzerine Etkisinin Araştırılması
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 08.12.2015 - 19.12.2016,
16. Yoğurt Dondurması Üretimi
Projedeki Rolü: Yürütücü
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 19.09.2014 - 19.03.2015, 11.571,47 TÜRK LİRASI
Projenin konusu üretilen yoğurt dondurması ile kültürümüze has damak tadının yakalanmaya çalışılması ve aynı zamanda Kahramanmaraş ta geleneksel lezzet kültürünün bir parçası olan dondurmanın yoğurt dondurması olarak da endüstride yer edinmesi adına yapılacak sektörel bazdaki çalışmalara referans olabilecek bir çalışma yapılmasıdır
17. Yogurt Dondurmasi Üretimi
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 10.06.2014 - 18.02.2015, 11571 TÜRK LİRASI
Yogurt Dondurmasi Üretiminde yeni bir yöntem ortaya koymak
18. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Kırmızı Biberin Depolama Kalitesinin Artırılması Üzerine Araştırmalar
Projedeki Rolü: Araştırmacı
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Tamamlandı, 15.03.2003 - 15.03.2006, 160000 TÜRK LİRASI
Kırmızı Biberin Depolama Kalitesinin Artırılması
19. Starter ve Starter Olmayan Kültür Kullanılarak Elde Edilen Fermente Süt Ürünlerinin Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 16.05.2017 - 14.09.2017, 6.285,70 TÜRK LİRASI
20. Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Bazı Süt Ürünlerinin Aflatoksin M1 Düzeyi ve Kimi Kimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 27.04.2016 - 08.12.2016, 34,920.00 TÜRK LİRASI
21. Kahramanmaraş Yöresinde Üretilen ve Tüketime Sunulan Bazı Süt Ürünlerinin Aflatoksin M1 Düzeyi ve Kimi Kimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
Projedeki Rolü: Yürütücü
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tamamlandı, 27.04.2016 - 08.08.2017, 34.920,00 TÜRK LİRASI