1. An Integrated Approach of Hypobaric Pressures and Potassium Permanganate to Maintain Quality and Biochemical Changes in Tomato Fruits
Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Khan Hamid, Khan Muhammad Rafiullah, Khan Imran, Hussain Fida, Basit Abdul, Ali Mehboob, Khan Suliman, Idrees Muhammad, Yayın Yeri:Horticulturae, 2023
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.3390/horticulturae9010009
2. Compositional analysis of natural pomegranate peel powder dried by different methods and nutritional and sensory evaluation of cookies fortified with pomegranate peel powder
Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Pei Jinjin, Khan Muhammad Rafiullah, Salman Muhammad, Ahmad Rafiq, Ullah Hakim, Noor Gul Rah, Yayın Yeri:Frontiers Media SA, 2023
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.3389/fnut.2023.1118156
3. Isolation, characterization, bacteriocin production and biological potential of Bifidobacteria of ruminants
Zafar Mahpara, Alam Sadia, Sabir Maimoona, Saba Nusrat, Din Ahmad Ud, Ahmad Rafiq, Khan Muhammad Rafiullah, Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Analytical Biochemistry, 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.1016/j.ab.2022.114926
4. Isolation, characterization, bacteriocin production and biological potential of Bifidobacteria of ruminants
Zafar Mahpara, Alam Sadia, Sabir Maimoona, Saba Nusrat, Din Ahmad Ud, Ahmad Rafiq, Khan Muhammad Rafiullah, Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Analytical Biochemistry, 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.1016/j.ab.2022.114926
5. An Integrated Approach of Hypobaric Pressures and Potassium Permanganate to Maintain Quality and Biochemical Changes in Tomato Fruits
Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Khan Hamid, Khan Muhammad Rafiullah, Khan Imran, Hussain Fida, Basit Abdul, Ali Mehboob, Khan Suliman, Idrees Muhammad, Yayın Yeri:Horticulturae, 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.3390/horticulturae9010009
6. Health promoting benefits of postbiotics produced by lactic acid bacteria: Exopolysaccharide
GEZGİNÇ YEKTA, KARABEKMEZ ERDEM TUĞBA, TATAR HAZEL DİLŞAD, AYMAN SERMET, GANİYUSUFOĞLU EDA, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Field Crops Central Research Institute, 2022
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Derleme Makale
https://dx.doi.org/10.38042/biotechstudies.1159166
7. Commonly Consumed Functional Foods and Food Ingredients
DAYISOYLU KENAN SİNAN,TEKİN SAKALLI FATMA BETÜL, Yayın Yeri:International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences, 2020
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Derleme Makale
8. The Importance of bioconversions of today
KARAHAN DAVUT,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences, 2020
Uluslararası
Hakemli
Google Scholar, Index Copernicus, ROAD, CiteSeerX, Scientific Indexing Services, ResearchBib, Eurasian Scientific Journal Index, Rootindexing, Microsoft Academic, JournalTOCs, J-Gate, Journal Factor, Cite Factor, Asos Index, Paperity.
Derleme Makale
9. Recent developments of industrıal enzyme production in food biotechnology
DAYISOYLU KENAN SİNAN, YEŞİLTOPRAK BURCU, Yayın Yeri:International Journal of Agriculture, Forestry and Life Sciences, 2020
Uluslararası
Hakemli
Endekste taranmıyor
Derleme Makale
10. The Products with Geographical Indication of Kahramanmaraş Province and Its Potentials
DAYISOYLU KENAN SİNAN,YÖRÜKOĞLU TARIK,ANÇEL TUĞBERK, Yayın Yeri:KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi, 2017
Uluslararası
Hakemli
ESCI: Emerging Sources Citation Index
Derleme Makale
11. Yöresel Maraş Tarhanasının Fonksiyonel ve Kimyasal Bazı Özellikleri
YÖRÜKOĞLU TARIK,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2016
Uluslararası
Hakemli
Tübitak Ulakbim
Özgün Makale
12. Tıbbi Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Ot Tohumlarının Çimlenmeleri Üzerine Farklı Uygulamaların Etkileri
TURSUN AYŞE ÖZLEM,DAYISOYLU KENAN SİNAN,TURSUN NİHAT, Yayın Yeri:KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi, 2015
Uluslararası
Hakemli
DOAJ, ISI
Özgün Makale
13. Kefir ve Sağlık
KÖROĞLU ÖZGE,BAKIR ESRA,GÜNSEL ULUDAĞ,SEDAT KÖROĞLU,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi, 2015
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
14. Bademde yüksek konsantrasyonlarda ozon gazı uygulamasının Plodia interpunctella Hübner ve Ephestia cautella Walker ya karşı etkinliği
IŞIKBER ALİ ARDA,ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,DAYISOYLU KENAN SİNAN,DUMAN AHMET DOĞAN,EROĞLU SELDA, Yayın Yeri:Türk Entomoloji Dergisi, 2015
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
15. Fonksiyonel Gıda mı, Fonksiyonel Bileşen mi? Gıdalarda Fonksiyonellik
DAYISOYLU KENAN SİNAN, GEZGİNÇ YEKTA, CİNGÖZ ALİ, Yayın Yeri:Gıda, 2014
Uluslararası
Hakemli
DOAJ
Derleme Makale
16. Changes of Antioxidant Activity in Different Forms and Meal of Arum maculatum in Kahramanmaras Province from Turkey
DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, 2010
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
17. Evaluation of Bioactivity of Linalool-rich Essential Oils from Ocimum basilucum and Coriandrum sativum Varieties
DUMAN AHMET DOĞAN, TELCİ İSA, DAYISOYLU KENAN SİNAN, DIĞRAK METİN, DEMİRTAŞ İBRAHİM, ALMA MEHMET HAKKI, Yayın Yeri:NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, 2010
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
18. Antimicrobial Activity of Six Pomegranate (Punica granatum L.) Varieties and Their Relation to Some of Their Pomological and Phytonutrient Characteristics
DUMAN AHMET DOĞAN, ÖZGEN MUSTAFA, DAYISOYLU KENAN SİNAN, ERBİL NURCAN, DURGAÇ COŞKUN, Yayın Yeri:MOLECULES, 2009
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.3390/molecules14051808
19. Redirection of Pyruvate Pathway of Lactic Acid Bacteria to Improve Cheese Quality
AKYOL İSMAİL, SERDAROĞLU KALBİYE, GEZGİNÇ YEKTA, DAYISOYLU KENAN SİNAN, EKİNCİ MEHMET SAİT, ÖZKÖSE EMİN, Yayın Yeri:FOOD BIOTECHNOLOGY, 2009
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.1080/08905430903102562
20. Chemical Analysis of Essential Oils from Cones Rosin of Cilicican Fir Abies Cilicica Subs Cilicica
DAYISOYLU KENAN SİNAN, ALMA M HAKKI, Yayın Yeri:African Journal of Biotechnology, 2009
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
21. Chemical analysis of essential oils from cone's rosin of Cilician fir
(Abies cilicica subsp cilicica)
DAYISOYLU KENAN SİNAN, ALMA MEHMET HAKKI, Yayın Yeri:AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, 2009
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
22. Antimicrobial activity of the essential oils of rosin from cones of
Abies cilicica subsp cilicica
DAYISOYLU KENAN SİNAN, DUMAN AHMET DOĞAN, ALMA MEHMET HAKKI, DIĞRAK METİN, Yayın Yeri:AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, 2009
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
23. Kahramanmaraş'ta Kanalizasyon Sularıyla Sulanan Tarım Alanlarında Mikrobiyal Kirlilik
Kesici Füsun, Bayraktaroğlu Emine, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:KSÜ Fen ve Mühendislik Dergisi, 2007
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
24. Baharatlık Kırmızı Biber Üretiminde Güncel Uygulamalar ve Sektörün Sorunları
ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,IŞIKBER ALİ ARDA,DAYISOYLU KENAN SİNAN,DUMAN AHMET DOĞAN,SOYSAL YURTSEVER, Yayın Yeri:Tarım Makinaları Bilimi Dergisi, 2006
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
25. Sağlık ve Beslenmede Sinbiyotikler
ÇINAR İNCİ,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:GTD Gıda Dergisi, 2005
Ulusal
Hakemli
Scholar google
Özgün Makale
26. Rose Hip Seed Not Waste
ÇINAR ÖZER,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Acta Horticulturae, 2005
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
27. Supplementation of ice cream with different rose hip products
DUMAN AHMET DOĞAN, DAYISOYLU KENAN SİNAN, GEZGİNÇ YEKTA, ALMA M HAKKI, Yayın Yeri:Acta Horticulture, 2005
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
28. Rose hips in yoghurt manufacturing
DAYISOYLU KENAN SİNAN, DUMAN AHMET DOĞAN, GEZGİNÇ YEKTA, ALMA M HAKKI, Yayın Yeri:Acta Horticulture, 2005
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
29. The Microbiological and Chemical Quality of Orgu Cheese Produced in Turkey
TÜRKOĞLU HÜSEYİN, CEYLAN ZİYA GÖKALP, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Pakistan Journal of Nutrition, 2003
Uluslararası
Hakemli
Scopus
Özgün Makale
30. The Microbiological and chemical quality of sıkma cheese produced in Turkey
CEYLAN ZİYA GÖKALP,TÜRKOĞLU HÜSEYİN,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Pakistan Journal of Nutrition, 2003
Uluslararası
Hakemli
scopus
Özgün Makale
31. Tavuk Eti Mikroflorası ve Mikrobiyolojisi
Küçüköner E, Dayısoylu KS, Küçüköner Z, Yayın Yeri:Çiftlik Dergisi (Turkish Poultry and Feed Magazine), 1997
Ulusal
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
32. İçme sütünde oksidasyon ve mekanizması
ÇAĞLAR ABDULLAH,CEYLAN ZİYA GÖKALP,TÜRKOĞLU HÜSEYİN,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Süt Teknolojisi, 1996
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
33. Isıl işlemin süt proteinlerine etkisi
ÇAĞLAR ABDULLAH,TÜRKOĞLU HÜSEYİN,CEYLAN ZİYA GÖKALP,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Süt Teknolojisi, 1996
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
34. Köy Şartlarında Yetiştirilen Karakaş Koyunları Sütlerinin Çeşitli Özellikleri
AKYÜZ N, TUNÇTÜRK Y, ANDIÇ S, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:YYÜ Zir. Fak. Dergisi, 1995
Ulusal
Hakemsiz
Özgün Makale
35. Türkiye de Süt Üretimi ve Pazarlaması
TAN A, KAŞOĞLU A N, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Çiftçi ve Köy Dünyası, 1994
Ulusal
Hakemsiz
Özgün Makale
1. An Integrated Approach of Hypobaric Pressures and Potassium Permanganate to Maintain Quality and Biochemical Changes in Tomato Fruits
Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Khan Hamid, Khan Muhammad Rafiullah, Khan Imran, Hussain Fida, Basit Abdul, Ali Mehboob, Khan Suliman, Idrees Muhammad, Yayın Yeri:Horticulturae, 2023
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
2. Compositional analysis of natural pomegranate peel powder dried by different methods and nutritional and sensory evaluation of cookies fortified with pomegranate peel powder
Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Pei Jinjin, Khan Muhammad Rafiullah, Salman Muhammad, Ahmad Rafiq, Ullah Hakim, Noor Gul Rah, Yayın Yeri:Frontiers Media SA, 2023
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
3. Isolation, characterization, bacteriocin production and biological potential of Bifidobacteria of ruminants
Zafar Mahpara, Alam Sadia, Sabir Maimoona, Saba Nusrat, Din Ahmad Ud, Ahmad Rafiq, Khan Muhammad Rafiullah, Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Analytical Biochemistry, 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
4. Isolation, characterization, bacteriocin production and biological potential of Bifidobacteria of ruminants
Zafar Mahpara, Alam Sadia, Sabir Maimoona, Saba Nusrat, Din Ahmad Ud, Ahmad Rafiq, Khan Muhammad Rafiullah, Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Analytical Biochemistry, 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
5. An Integrated Approach of Hypobaric Pressures and Potassium Permanganate to Maintain Quality and Biochemical Changes in Tomato Fruits
Muhammad Ali, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Khan Hamid, Khan Muhammad Rafiullah, Khan Imran, Hussain Fida, Basit Abdul, Ali Mehboob, Khan Suliman, Idrees Muhammad, Yayın Yeri:Horticulturae, 2022
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
6. Health promoting benefits of postbiotics produced by lactic acid bacteria: Exopolysaccharide
GEZGİNÇ YEKTA, KARABEKMEZ ERDEM TUĞBA, TATAR HAZEL DİLŞAD, AYMAN SERMET, GANİYUSUFOĞLU EDA, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Field Crops Central Research Institute, 2022
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Derleme Makale
7. The Importance of bioconversions of today
KARAHAN DAVUT,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences, 2020
Uluslararası
Hakemli
Google Scholar, Index Copernicus, ROAD, CiteSeerX, Scientific Indexing Services, ResearchBib, Eurasian Scientific Journal Index, Rootindexing, Microsoft Academic, JournalTOCs, J-Gate, Journal Factor, Cite Factor, Asos Index, Paperity.
Derleme Makale
8. Recent developments of industrıal enzyme production in food biotechnology
DAYISOYLU KENAN SİNAN, YEŞİLTOPRAK BURCU, Yayın Yeri:International Journal of Agriculture, Forestry and Life Sciences, 2020
Uluslararası
Hakemli
Endekste taranmıyor
Derleme Makale
9. The Products with Geographical Indication of Kahramanmaraş Province and Its Potentials
DAYISOYLU KENAN SİNAN,YÖRÜKOĞLU TARIK,ANÇEL TUĞBERK, Yayın Yeri:KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi, 2017
Uluslararası
Hakemli
ESCI: Emerging Sources Citation Index
Derleme Makale
10. Yöresel Maraş Tarhanasının Fonksiyonel ve Kimyasal Bazı Özellikleri
YÖRÜKOĞLU TARIK,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2016
Uluslararası
Hakemli
Tübitak Ulakbim
Özgün Makale
11. Tıbbi Olarak Kullanılan Bazı Yabancı Ot Tohumlarının Çimlenmeleri Üzerine Farklı Uygulamaların Etkileri
TURSUN AYŞE ÖZLEM,DAYISOYLU KENAN SİNAN,TURSUN NİHAT, Yayın Yeri:KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi, 2015
Uluslararası
Hakemli
DOAJ, ISI
Özgün Makale
12. Kefir ve Sağlık
KÖROĞLU ÖZGE,BAKIR ESRA,GÜNSEL ULUDAĞ,SEDAT KÖROĞLU,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:KSÜ Doğa Bilimleri Dergisi, 2015
Uluslararası
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
13. Bademde yüksek konsantrasyonlarda ozon gazı uygulamasının Plodia interpunctella Hübner ve Ephestia cautella Walker ya karşı etkinliği
IŞIKBER ALİ ARDA,ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,DAYISOYLU KENAN SİNAN,DUMAN AHMET DOĞAN,EROĞLU SELDA, Yayın Yeri:Türk Entomoloji Dergisi, 2015
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
14. Fonksiyonel Gıda mı, Fonksiyonel Bileşen mi? Gıdalarda Fonksiyonellik
DAYISOYLU KENAN SİNAN, GEZGİNÇ YEKTA, CİNGÖZ ALİ, Yayın Yeri:Gıda, 2014
Uluslararası
Hakemli
DOAJ
Derleme Makale
15. Evaluation of Bioactivity of Linalool-rich Essential Oils from Ocimum basilucum and Coriandrum sativum Varieties
DUMAN AHMET DOĞAN, TELCİ İSA, DAYISOYLU KENAN SİNAN, DIĞRAK METİN, DEMİRTAŞ İBRAHİM, ALMA MEHMET HAKKI, Yayın Yeri:NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS, 2010
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
16. Changes of Antioxidant Activity in Different Forms and Meal of Arum maculatum in Kahramanmaras Province from Turkey
DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY, 2010
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
17. Antimicrobial Activity of Six Pomegranate (Punica granatum L.) Varieties and Their Relation to Some of Their Pomological and Phytonutrient Characteristics
DUMAN AHMET DOĞAN, ÖZGEN MUSTAFA, DAYISOYLU KENAN SİNAN, ERBİL NURCAN, DURGAÇ COŞKUN, Yayın Yeri:MOLECULES, 2009
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
18. Redirection of Pyruvate Pathway of Lactic Acid Bacteria to Improve Cheese Quality
AKYOL İSMAİL, SERDAROĞLU KALBİYE, GEZGİNÇ YEKTA, DAYISOYLU KENAN SİNAN, EKİNCİ MEHMET SAİT, ÖZKÖSE EMİN, Yayın Yeri:FOOD BIOTECHNOLOGY, 2009
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
19. Chemical analysis of essential oils from cone's rosin of Cilician fir
(Abies cilicica subsp cilicica)
DAYISOYLU KENAN SİNAN, ALMA MEHMET HAKKI, Yayın Yeri:AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, 2009
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
20. Antimicrobial activity of the essential oils of rosin from cones of
Abies cilicica subsp cilicica
DAYISOYLU KENAN SİNAN, DUMAN AHMET DOĞAN, ALMA MEHMET HAKKI, DIĞRAK METİN, Yayın Yeri:AFRICAN JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, 2009
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
21. Chemical Analysis of Essential Oils from Cones Rosin of Cilicican Fir Abies Cilicica Subs Cilicica
DAYISOYLU KENAN SİNAN, ALMA M HAKKI, Yayın Yeri:African Journal of Biotechnology, 2009
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
22. Rose Hip Seed Not Waste
ÇINAR ÖZER,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Acta Horticulturae, 2005
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
23. Supplementation of ice cream with different rose hip products
DUMAN AHMET DOĞAN, DAYISOYLU KENAN SİNAN, GEZGİNÇ YEKTA, ALMA M HAKKI, Yayın Yeri:Acta Horticulture, 2005
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
24. Rose hips in yoghurt manufacturing
DAYISOYLU KENAN SİNAN, DUMAN AHMET DOĞAN, GEZGİNÇ YEKTA, ALMA M HAKKI, Yayın Yeri:Acta Horticulture, 2005
Uluslararası
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
25. The Microbiological and chemical quality of sıkma cheese produced in Turkey
CEYLAN ZİYA GÖKALP,TÜRKOĞLU HÜSEYİN,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Pakistan Journal of Nutrition, 2003
Uluslararası
Hakemli
scopus
Özgün Makale
26. The Microbiological and Chemical Quality of Orgu Cheese Produced in Turkey
TÜRKOĞLU HÜSEYİN, CEYLAN ZİYA GÖKALP, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Pakistan Journal of Nutrition, 2003
Uluslararası
Hakemli
Scopus
Özgün Makale
1. Commonly Consumed Functional Foods and Food Ingredients
DAYISOYLU KENAN SİNAN,TEKİN SAKALLI FATMA BETÜL, Yayın Yeri:International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences, 2020
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Derleme Makale
2. Kahramanmaraş'ta Kanalizasyon Sularıyla Sulanan Tarım Alanlarında Mikrobiyal Kirlilik
Kesici Füsun, Bayraktaroğlu Emine, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:KSÜ Fen ve Mühendislik Dergisi, 2007
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
3. Baharatlık Kırmızı Biber Üretiminde Güncel Uygulamalar ve Sektörün Sorunları
ÖZTEKİN MEHMET SERDAR,IŞIKBER ALİ ARDA,DAYISOYLU KENAN SİNAN,DUMAN AHMET DOĞAN,SOYSAL YURTSEVER, Yayın Yeri:Tarım Makinaları Bilimi Dergisi, 2006
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Özgün Makale
4. Sağlık ve Beslenmede Sinbiyotikler
ÇINAR İNCİ,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:GTD Gıda Dergisi, 2005
Ulusal
Hakemli
Scholar google
Özgün Makale
5. Tavuk Eti Mikroflorası ve Mikrobiyolojisi
Küçüköner E, Dayısoylu KS, Küçüköner Z, Yayın Yeri:Çiftlik Dergisi (Turkish Poultry and Feed Magazine), 1997
Ulusal
Hakemli
SSCI
Özgün Makale
6. İçme sütünde oksidasyon ve mekanizması
ÇAĞLAR ABDULLAH,CEYLAN ZİYA GÖKALP,TÜRKOĞLU HÜSEYİN,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Süt Teknolojisi, 1996
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
7. Isıl işlemin süt proteinlerine etkisi
ÇAĞLAR ABDULLAH,TÜRKOĞLU HÜSEYİN,CEYLAN ZİYA GÖKALP,DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Süt Teknolojisi, 1996
Ulusal
Hakemli
Endekste taranmıyor
Özgün Makale
8. Köy Şartlarında Yetiştirilen Karakaş Koyunları Sütlerinin Çeşitli Özellikleri
AKYÜZ N, TUNÇTÜRK Y, ANDIÇ S, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:YYÜ Zir. Fak. Dergisi, 1995
Ulusal
Hakemsiz
Özgün Makale
9. Türkiye de Süt Üretimi ve Pazarlaması
TAN A, KAŞOĞLU A N, DAYISOYLU KENAN SİNAN, Yayın Yeri:Çiftçi ve Köy Dünyası, 1994
Ulusal
Hakemsiz
Özgün Makale