profile-image

Prof.Dr. KENAN SİNAN DAYISOYLU

DERSLER

Dönem Ders Adı Dili Saati
Dönem Ders Adı Dili Saati
2022-2023 Gıda Güvenliği ve Mevzuatı Türkçe 3
2022-2023 Gıda Mühendisliğinde Yeni Yaklaşımlar Türkçe 3
2021-2022 GIDA BİYOKİMYASI Türkçe 3
2021-2022 GIDA İŞLEMEDE YENİ YAKLAŞIMLAR Türkçe 2
2021-2022 GIDA MEVZUATI Türkçe 2
2021-2022 MESLEKİ İNGİLİZCE Türkçe 2
2021-2022 PROSES KONTROL Türkçe 2
2021-2022 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2014-2015 GIDA BİYOKİMYASI Türkçe 3
2014-2015 GIDA MEVZUATI Türkçe 2
2014-2015 GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE YENİ YAKLAŞIMLAR Türkçe 2
2014-2015 GIDA, ÇEVRE, İNSAN İLİŞKİSİ Türkçe 2
2014-2015 GIDALARIN DUYUSAL ANALİZİ Türkçe 2
2014-2015 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2013-2014 GIDA BİYOKİMYASI Türkçe 3
2013-2014 GIDA MEVZUATI Türkçe 2
2013-2014 GIDA, ÇEVRE, İNSAN İLİŞKİSİ Türkçe 2
2013-2014 MESLEKİ İNGİLİZCE Türkçe 2
2013-2014 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2012-2013 ENZİM VE STARTER TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
2012-2013 GIDA BİYOKİMYASI Türkçe 3
2012-2013 GIDA MEVZUATI Türkçe 2
2012-2013 MESLEKİ İNGİLİZCE Türkçe 2
2012-2013 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saati
2021-2022 İLERİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2021-2022 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ MİKROBİYOLOJİSİ Türkçe 3
2014-2015 FERMENTE VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2014-2015 FONKSİYONEL GIDALAR VE TEKNOLOJİLERİ Türkçe 3
2014-2015 İLERİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2014-2015 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ MİKROBİYOLOJİSİ Türkçe 3
2013-2014 FERMENTASYON VE ENZİM TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2013-2014 FERMENTE VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2013-2014 İLERİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2013-2014 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ MİKROBİYOLOJİSİ Türkçe 3
2012-2013 FERMENTASYON VE ENZİM TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2012-2013 FERMENTE VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2012-2013 İLERİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2012-2013 SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ MİKROBİYOLOJİSİ Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saati
2021-2022 FERMANTASYON VE ENZİM TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2021-2022 FERMENTE VE ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ Türkçe 3