YEKTA GEZGİNÇ
Doç.Dr.
(344) 280-2089
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/ (Araştırmacı ID : 158613)
YÖK Akademik Sayfasına erişmek için tıklayınız...
Kişisel Web Sayfasına erişmek için tıklayınız...
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ZOOTEKNİ (DR)
Tez : Geleneksel yoğurtlardan izole edilen laktik asit bakterilerinin plazmit içeriği ve biyojenik amin üretimi bakımından gıda endüstrisinde kullanılabilirliğinin araştırılması
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez : Kurutma işlemlerinin Kahramanmaraş toz kırmızı biberinin kalitesi üzerine etkileri
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ PR.
Tez :
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ